Komboutbildning Volym och Megavolym - inga förkuns

Den hetaste och ultimata yrkesutbildningen till att bli en professionell fransstylist. Vår mest sålda utbildning och vi kan vara stolta att säga att vi var den absolut första med att kunna erbjuda det här upplägget och har flertal elever som har bevisat att det går att lära sig Mega Volym utan förkunskaper. 

Med Volym gör man buketter med max 7 fransar och med Mega Volym bygger man 8-30 fransar på en bukett. Vi är den enda i Sverige som lär ut till upp till 30 fransar på en bukett.

 En kombinerad grundutbildning i Volymfransar och den hetaste i marknaden just nu som är Mega Volym som vi har specialiserat oss till. Härdplastutbildning (värd 2000kr) ingår. 

Startkit samt teorihäfte ingår. 

Efter att du köpt utbildningen kommer du få en välkomst mejl inom 1 vecka med all info angående utbildningen samt elevrabatt som man har i vår webbshop. 


Kursens upplägg: 2 + 1 + 1 + 1 + 1

Dag 1: Volymfransar teori + 4 olika plocktekniker + praktiskt övning på modell

Dag 2: Mega Volym + teori  + 2 olika plocktekniker + praktiskt övning på modell

Efter dag 2 är man redo att göra sin praktik hemma. Eleven får även ett trainee-intyg. Det är viktigt att du som elev skickar bilder påföra och efterbild på dina kunder för feedback och full support. 

Härdplastutbildning görs i grupp och är en extra dag. Du får ett mejl med datum samt tid för härdplastutbildningen. Härdplastintyget är giltigt i 5år. 

Det ingår även en praktikdag i skolan för extra handledning, 

 Slutprovsdag i skolan bokas ihop med eleven. 


Trainee intyget betyder att man är elev och är under utbildning, Observera att man har 12 månader på sig att klara sin utbildning, Med trainee-intyget kan man köpa produkter inom fransförlängning. Alla våra elever har online support av sin lärare och får även 10% rabatt i vår webshop. 

Efter godkänt praktiskt slutprov erhåller eleven ett internationellt certifikat. 


Att kunna erbjuda dina kunder singels samt volymfransar utökar din kundkrets då volymfransar är het i fransmarknaden just nu. 


Behörighetskrav: Inga.

Vi rekommenderar att du bokar en tid hos en företagshälsovård och gör ett spirometritest och få ett tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster.

:

Kurslängd: 6 dagar i
Startkit: Startkit för både singels samt Volym
Kursplan: Totalt 6 dagar. 2 dagar med teori och övning på modell + 1 dag härdplast + 1 dag praktik + 1 dag slutprov i Volym + 1 dag slutprov i Megavolym
Anmälningsavgift: 7.500kr inkl moms (ingår i beloppet). Anmälningsavgift återbetalas ej vid avbokas kurs
Kursavgift:  35,800kr ink.moms samt startkit.