Grundutbildning Singels och Volym

Den ultimata yrkesutbildningen till att bli en professionell
fransstylist. En kombinerad grundutbildning i Classic 1:1 Singels och Volymfransar. Härdplastutbildning (värd 2000kr) ingår. 

Startkit samt teorihäfte ingår. 

Efter att du köpt utbildningen kommer du få en välkomst mejl inom 1 vecka med all info angående utbildningen samt elevrabatt som man har i vår webbshop. 


Kursens upplägg: 2 + 1 + 1 + 1 + 1

Dag 1: Singels utbildning teori + praktisk övning på modell 

Dag 2: Volymfransar teori + 4 olika plocktekniker + praktiskt övning på modell

Efter dag 2 är man redo att göra sin praktik hemma. Eleven får även ett trainee-intyg. Det är viktigt att du som elev skickar bilder påföra och efterbild på dina kunder för feedback och full support. 

Härdplastutbildning görs i grupp och är en extra dag. Du får ett mejl med datum samt tid för härdplastutbildningen. Härdplastintyget är giltigt i 5år. 

Det ingår även en praktikdag i skolan för extra handledning, 

 Slutprovsdag i skolan bokas ihop med eleven. 


Trainee intyget betyder att man är elev och är under utbildning, Observera att man har 12 månader på sig att klara sin utbildning, Med trainee-intyget kan man köpa produkter inom fransförlängning. Alla våra elever har online support av sin lärare och får även 15% rabatt i vår webshop. 

Efter godkänt praktiskt slutprov erhåller eleven ett internationellt certifikat. 


Att kunna erbjuda dina kunder singels samt volymfransar utökar din kundkrets då volymfransar är het i fransmarknaden just nu. 


Behörighetskrav: Inga.

Vi rekommenderar att du bokar en tid hos en företagshälsovård och gör ett spirometritest och få ett tjänstbarhetsintyg för att arbeta med härdplaster.

:

Kurslängd: 6 dagar i
Startkit: Startkit för både singels samt Volym
Kursplan: Totalt 6 dagar. 2 dagar med teori och övning på modell + 1 dag härdplast + 1 dag praktik + 1 dag slutprov i Singels + 1 dag slutprov i Volym
Anmälningsavgift: 7.500kr inkl moms (ingår i beloppet). Anmälningsavgift återbetalas ej vid avbokas kurs
Kursavgift: 21,800kr ink.moms samt startkit.
: