Lash and Brow Lamination samt Brynstylist kurs - 3 Certifikat

Brow Lamination/ Brow Lift En av marknadens hetaste utbildningar just nu. Bli en av dom första som erbjuder denna behandling till dina kunder. 

Brow Lamination är en avslappnande behandling som kan förvandla även de värsta naturliga ögonbrynen till en perfekt form som förbättrar ansiktsegenskaperna. Detta är den ultimata lösningen för ögonbrynen som inte har symmetri där hårstrån följer ett annat mönster, med avslappnande pannor kan vi anpassa ögonbrynen på ett sådant sätt att de ger den önskade formen du vill ha.
Denna behandling löser det rörigaste brynen, skapar volym och fyllighet samtidigt som det ger en elegant och välskött ögonbryn i upp till 2 månader. Kunden ser yngre ut och kan mjukgöra funktionerna. För bästa resultat är det bäst att råda din klient att odla ögonbrynshåret i fyra veckor så det finns massor av hår att arbeta med.
Det finns ingen fastställd regel för hur varje uppsättning ögonbrynen ska se ut, tjock eller tunn, ljus eller mörk, vinklad eller mjuk. Målet är att ge varje kund en skräddarsydd look som är skräddarsydd just för dem med tanke på ålder, ansiktsform och färg.


Lash Lift/ Lash Lamination


Lash Couture Lash Lift System är ett framsteg från den gammaldags lash perm, där rullar var placerade på ögonlocken nära pisklinjen, och fransarna krökades runt dem med risken att fransarna kan se lockiga men korta och stubbiga. Lash Couture Lash Lift System är speciellt skapat med silikonkuddar som fästs på ögonlocken vid fransar. Ögonfransarna lyfts upp från roten och sätts på plats över denna dyna innan vårt system appliceras.
Skapa en naturlig lyft och ge illusionen av längd och volym i 6-8 veckor.
Behandlingstid:
tar cirka 35-60min beroende på fransarna samt om kunden önksar att färga fransarna efteråt.
Fördelar med Lash Couture Lash Lift System:
• får ögonen att se mer öppna utan att behöva spendera timmar i salongen semi-permanenta fransar applicerade.
• är ett snabbare och imponerande alternativ till semi-permanenta ögonfransar och kommer att förbättra kundernas naturliga fransar, med lite eller inget underhåll i veckor
• kostar halva priset för kunden, tar hälften av tiden och varar tre gånger längre än semi- permanenta fransar.


Utbildningen är på 1 dag och kräver en modell som vill göra både Lash Lift samt Brow Lamination.

Vi går igenom teori samt praktiskt övning på modell.

Startkit ingår. 

OBS! 

Alla våra kurser är bindande. Vid avbokning återfås inte 4500kr  tillbaka. 

9 995 kr