Lärarutbildning i Lash Lift och Brow Lamination

Vill du vara en del av vårt team och få chansen av att börja utbilda i ett märke som fokuserar på kvalité? 

Vi söker just nu lärare i olika orter för att utbilda i vår märke. Lash Couture Lash and Bror lamentation produkter kommer i en airless pump flaska som gör att vätskorna inte exponeras vilket betyder att vätskorna inte oxiderar och detta resulterar till att vätskorna håller sig färska och man behöver aldrig tänka på hållbarheten på sina behandlingar. Man slipper även kladdet och att behöva planera sina behandlingar för att inte kasta material som man oftast gör om man använder påsar. 

Bli en av dom första att lära ut i den populära o hetaste trenden inom skönhetsbranschen just nu som är Bror Lamination. 

På lärarutbildningen går vi igenom hur man arbetar med Lash Couture Lash lift och Brow Lamination system. Vi har en produktgenomgång och lär er tips och tricks om hur ni skall utbilda era elever på ett pedagogiskt sätt. 

Man får med sig startkit samt alla kursmaterial och certifikat. 

Vi är inte som alla andra märke som tar procent av våra Master trainers utan det enda ni behöver köpa till och enda kostnaden är startkit till era elever. 

Ni kommer få köpa startkit till Master Trainer priser och inte dom priserna som ni ser på webshoppen. Alla våra lärare får en specialkod för att kunna beställa sina startats till sina elever. 


Lärarutbildningen är på 1 dag mellan 11:00-17:00718:00


Har du några funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på [email protected]


Första datum för dom 10 första lärare för Lärarutbildning :

27:e Januari 


OBS!

Alla våra utbildningar är bindande. Vid avbokning återbetalas inte 7500kr.

15 000 kr